>Ufattelig trist dag….

>Stakkars Maddie jenta mi mistet valpen sin i dag. Etter en kort stund i fødsel, kom en liten labb og hale til syne…. Poten var helt uten liv og vi endte hos veterinær pga svake rier og ingen fosterpose rundt valpen. Det ble konstatert død valp og den grusomme jobben med å dra valpen ut med makt begynnte.
Jeg måtte holde henne veldig godt men jenta mi viste en helt fantastisk styrke og forholdt seg rolig tross smertene. Kun på slutten ble det for mye og hun hugg til i desperat angst. Hjertet mitt knuste i det valpen endelig kom ut… Å se den vakreste guttevalpen hennes, sort/hvit med deilig rynkesnute bli bært bort helt livløs!
Stakkars Maddie har siden kun ligger i buret sitt og har veldig vondt stakkar. Hun forstår nok ikke så mye selv men morsintiktet kan man ikke se bort fra at har fått seg en forferdelig knekk. Det er så vondt! Vi hadde alle gledet oss så mye over denne drektigheten og Maddie har vert så flott og frisk… Dessverre var ikke dette vår tur og det må vi ta med oss videre.

Jeg er så utrolig glad for at vi kom hjem med Maddie i god behold, og takker Bernt Lande- veterinær for at du tok godt vare på jenta vår selv etter stengetid!

Maddie, jeg elsker deg så høyt og er så stolt av deg!

Hvil i fred lille engelen vår!

Advertisements

One thought on “>Ufattelig trist dag….

  1. >Uff, det var grusomt å se lille Maddie-jenta ha så vondt og ufattelig trist med lille gutten! Men som du sa til Lande; bare du fikk Maddie med hjem igjen så fikk det være det samme med valpen, Maddie er tross alt mye viktigere. Tusen takk for en flott dag idag vennen og kos deg masse imorgen da den egentlige dagen din er. Klem

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s