Amandaprosjektet – Masker med mening!

Jeg leste denne artikkelen om vakre Amanda på Babyverden.no og har nå grått meg tom… Man får virkeligheten i ansiktet og man priser seg lykkelig over å ha en frisk datter men realiteten over hvor fort ting kan snu er helt ufattelig!

Amandaprosjektet – slik kan du bidra:

Hvorfor: Nyfødte – premature og syke – trenger å holde varmen skikkelig. Hjemmestrikkede (eller -heklede) plagg blir svært godt mottatt på nyfødtavdelingene. Helst i babyull, men alt er velkomment. Alle plaggene fryses før bruk.
Det trengs: sokker, votter, luer og tepper.
Størrelser: Fra de minste premature på en knapp kilo til fullbårne barn (som er født syke). Som mønster til de minste størrelsene kan du bruke dukkeklær.
Teppene skal være små, ca A3 (dobbel A4 ark/30X40cm). Teppene blir brukt oppå babyene for å lune dem, ikke for å pakke dem inn.
Levering: Du kan sende til Bjørg og Bjørn, så leverer de personlig til Rikshospitalet når de har samlet opp en del. Du kan også sende direkte til nyfødt- og barneintensiven på Rikshospitalet. Da oppfordrer Amandaprosjektet deg til å ta bilde av det du har laget og sende til dem på epost. Bildene vil bli lagt ut på nettsiden deres (uten navn).

Kontaktinfo: Amandaprosjektet har egen nettside: www.amandaprosjektet.org. Du kan sende epost til amanda-prosjektet@lyse.net, eller ringe 47501222 (Bjørg) og 46785271 (Bjørn). Amandaprosjektet har også en egen Facebookside: facebook.com/amandaprosjektet


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s