Lille Buzzer “Min Frukt”

Som Buzzador fikk vi mulighet til å Buzze Nestles “Min Frukt” – Siden lille Bolla mi er gnske glad i frukt generelt så tenkte vi prøve.

Ingen tvil om at posene falt i smak! Den grønne med pære var nok favoritten, men begge to var nok gode nok 😉 Eneste Lille ville “klaget” på var str. og hun kunne nok ha tenkt seg dobbelt så store poser *lol*

Lillebollas kompis nyter godt av frukten også 🙂

Alt i alt er vi veldig fornøyde med denne Buzzingen og glad vi fikk være med – Rett etter vi mottok sendingen ble nemmlig LilleBolla syk og disse har vært mye av hovednæringen mens appetitten var på bånn. Nå har vi alltid et lite lager liggende, både for stelleveska og kjøleskapet. Vi har til og med brukt dem halvfrosne til ømme gommer med stort hell.

Jeg synes at du også burde bli en Buzzador!

Som Buzzador får du kostnadsfritt prøve nye produkter og tjenester mot at du forteller dine venner om disse. I de fleste kampanjene får også vennene dine teste produktet.

Hvor lang tid det tar før du kommer med i din første kampanje vil variere fra til person til person, det er avhengig av hvilke kampanjer som kommer og hvor bra du passer inn i målgruppen for kampanjene. Når du får mulighet til å være med i en kampanje, får du informasjonen om kampanjen via din epost. Du velger selv om du vil være med i kampanjen eller ei.

Følg denne linken slik at det registreres at det er jeg som har invitert deg (mitt brukernavn hos Buzzador er nubilott)

Du kan også sende en epost med teksten: Norway nubilott  til  register@buzzador.com eller sende en SMS hvor du skriver:  Buzzador nubilott  til 1963 så får du det du trenger for å logge inn tilsendt umiddelbart.  Første gang du logger inn får du fullføre din profil slik at vi kan velge ut rett kampanjer for deg.

Dersom du vil vite mer før du bestemmer deg kan du følge denne linken

 

Hilsen Charlotte og Bollene

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s