Image
0

A little wisdom 💗

20140327-180038.jpg

Advertisements
Image
0

Buzzer Lego Duplo

Buzzer LEGO DUPLO for de minste

lego_duplo_bygg_och_lek-21673796-3205682812-frntl

Lego-duplo

Nå har vi fått lov å Buzze Lego Duplo i en tid allerede. Mali har storkost seg med denne Buzzingen og virkelig elsker denne serien! Vi har en god del Duplo alleredem men det er faktisk denne pakken med Duplo som faller best i smak hos lille. Selv 4 åringen storkoser seg og viser lille nye måter å bygge på.
Serien har fine innbydende farger og søte fasonger – med store gode klosser og vinduer.
Kassen har akkurat passe str. til at den kan stå fremme og være lett tigjenglig.

Anbefaler glatt denne videre til de med små utforskere som er glad i farger og er byggeglade 🙂

 

 

Jeg synes at du også burde bli en Buzzador!

Som Buzzador får du kostnadsfritt prøve nye produkter og tjenester mot at du forteller dine venner om disse. I de fleste kampanjene får også vennene dine teste produktet.

Hvor lang tid det tar før du kommer med i din første kampanje vil variere fra til person til person, det er avhengig av hvilke kampanjer som kommer og hvor bra du passer inn i målgruppen for kampanjene. Når du får mulighet til å være med i en kampanje, får du informasjonen om kampanjen via din epost. Du velger selv om du vil være med i kampanjen eller ei.

Følg denne linken slik at det registreres at det er jeg som har invitert deg (mitt brukernavn hos Buzzador er nubilott)

Du kan også sende en epost med teksten: Norway nubilott til register@buzzador.com eller sende en SMS hvor du skriver: Buzzador nubilott til 1963 så får du det du trenger for å logge inn tilsendt umiddelbart. Første gang du logger inn får du fullføre din profil slik at de kan velge ut rett kampanjer for deg.

Dersom du vil vite mer før du bestemmer deg kan du følge denne linken

 

Ha en fin uke før 17. mai!

Image
0

Ben & Jerry’s

I curse you Ben & Jerry’s!! ….. but I oh so love you…. ♥ Yes.. you made me an addict and I needs you, I needs you bad!

I did the biggest misstake of my life when entering your home page – the US homepage.. Now I needs to taste more! I needs to tate all of you! Curse you dammit! Ill be lucky if I ever make it out of Toronto in a single airplane seat – shoot..

How am I going to resist??

Image
2

Lille vakre syke

20120321-094056.jpg

Nå sover lille endelig godt – etter en lang og slitsom natt med masse uro i kroppen. Hun har vært syk med en kraftig virusinfeksjon i over en uke nå, trolig smittet av meg… I går fikk hun prøve en mikstur som skulle dempe hosten og gjøre natten litt bedre for henne men slikt gir jeg aldri igjen 😦 Stakkar trøtte lille jenta mi har aldri hatt slik en uro i kroppen før og stresset seg gjennom natten uten å finne søvnen. Når hun til slutt klore seg opp i hele ansiktet måtte jeg til med ny pysj som har “brett over” armer og prøvde en ny svøping. Etter en lang stund sovnet hun endelig i halv 3 tiden før en hostekule igjen vekket henne i 4 tiden… En stk sliten mamma vugget og vugget til hun igjen fant roen en time senere. Kjenner dette blir en rolig dag uten noe sprell og fanteri ja… Og lille skal få sove i fred så lenge hun vil. <3<3<3